Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Καλή εβδομάδα με υγεία και νοστιμιές σας εύχομαι! Ελπίζω να περάσατε όμορφα το Σ/Κ. Εμείς είχαμε πάει στην πατρίδα μου για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις. Και ναι έκανα την πρώτη μου μαστογραφία, μια πολύ σημαντική εξέταση που δεν πρέπει να αμελούν οι μεγαλοκοπέλες της ηλικίας μου (δεσποινίς ετών 41). Δόξα τω Θεώ, ήταν καθαρή και δεν σας κρύβω ότι το είχα το άγχος μου μέχρι να ακούσω την διάγνωση του γιατρού. Προσέχουμε για να έχουμε, κορίτσια!
Επίσης, ενώ ήταν να φύγουμε το Σάββατο, τελικά καταφέραμε να μείνουμε μια μέρα παραπάνω κι έτχι είχαμε την ευκαιρία να τρέξουμε στο Run Greece Πάτρας. Πρόκειται για τον αγώνα της καρδιάς μου, αφού χάρη σε αυτόν γνώρισα τον πρίγκηπά μου πριν 4 χρόνια (σας τα είχα πει εδώ). Ούσα εντελώς απροπόνητη δεν περίμενα να κάνω κάτι καλό, απλά θέλησα να τρέξω το πεντάρι για να συμμετέχω στην γιορτή. Ο Κωστής έτρεξε το δεκάρι και τα πήγε θαυμάσια κάνοντας ατομικό ρεκόρ. Εγώ δυστυχώς αγωνίστηκα με πόνο σε όλη την διάρκεια της διαδρομής. Σκέψεις εγκατάλειψης περνούσαν από το μυαλό μου, αλλά τελικά δεν τα παράτησα, γιατί η ηττοπάθεια είναι κάτι που απεχθάνομαι. Μου λείπει το τρέξιμο, μου λείπει η παλιά καλή μου φόρμα, αλλά η ζωή μου έχει αλλάξει και μέχρι να μεγαλώσει ο Δημητράκης μας πρέπει να προσαρμοστώ στα νέα δεδομένα. Μετά θα τον παίρνουμε κι αυτόν στο γήπεδο και θα προπονούμαστε όλοι μαζί.
Ας περάσουμε στην συνταγούλα μας! Απλή, πανεύκολη, υγιεινή κ πεντανόστιμη! Σήμερα θα φτιάξουμε σπιτικά τσιπς μήλου! Γιατί να φτιάχνουμε τσιπς μόνο από λαχανικά όπως αυτά εδώ και εδώ; Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα μήλο, λίγη κανέλα, προαιρετικά λίγη ζάχαρη κι ένα κοφτερό μαχαίρι. Δοκιμάστε τα!
Πριν σας αποχαιρετήσω να σας ανακοινώσω και την νικήτρια του Giveaway που οργανώσαμε με το αγαπημένο μου Biosophy! Η δωροεπιταγή αξίας 100 ευρώ κληρώθηκε στην Vaya Nikolakopoulou. Πάντα τυχερή να είσαι, γλυκιά μου! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την τεράστια συμμετοχή και τις υπέροχες ευχές σας! Να είστε όλοι καλά! Σας φιλώ γλυκά! Μουάτς!
Υλικά:
1 μήλο
κανέλα
λίγη ζάχαρη καρύδας
Εκτέλεση:
Σε ένα μπολάκι ανακατεύω την ζάχαρη με την κανέλα. Καθαρίζω το μήλο και αφαιρώ με το ειδικό εργαλείο (αποπυρηνωτής) τα κουκούτσια. Το κόβω σε πολύ λεπτές φέτες και τις τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα. Πασπαλίζω με το μείγμα της ζάχαρης και από τις δυο πλευρές κ ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στους 110C για περίπου 2 ώρες. Καλοφάγωτα!
Σημ. όσο πιο λεπτά κομμένα τόσο πιο τραγανά θα είναι. Για τον μπέμπη μου έκοψα πιο χοντρές φέτες για να είναι μαλακές. Επίσης είναι πιο νόστιμα, όταν τρώγονται φρέσκα.
Λαχταριστά! Πόσο χαίρομαι που ξεκίνησε η εποχή τους!
Συγχαρητήρια και για χθες.. Έτρεξα κι εγώ μαζί με μία φίλη μου ! Όσο για την προπόνηση…κάνουμε θυσίες οικογενειακώς για να τα καταφέρω 2 φορές την εβδομάδα! (με ένα 5χρονο και ένα σχεδόν 2χρονο..) Υπομονή! Και όταν θα τρέξετε τον πρώτο γύρο μαζί, θα θέλεις να κλάψεις από συγκίνση και περηφάνια!
Ώ, σε ευχαριστώ πολύ, κοριτσάκι μου γλυκό! Να είμαστε καλά και να τρέχουμε μέχρι τα βαθειά μας γεράματα!!!Φιλάκια πολλά πολλά!!!