Για μένα

Καλώς ήλθατε στη διαδικτυακή μου κουζίνα! Είμαι η Ελένη και σας προσκαλώ να με ακολουθήσετε στις μαγειρικές μου περιπέτειες !Ελάτε να μαγειρέψουμε παρέα νόστιμα και υγιεινά vegan πιάτα, να ανακαλύψουμε νέες γεύσεις, να απολαύσουμε το φαγητό χωρίς τύψεις! Στόχος μου να σας αποδείξω ότι το υγιεινό μπορεί να είναι και πολύ νόστιμο κι ότι η αυστηρή χορτοφαγία είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και ισορροπημένη διατροφική επιλογή και ουδεμία σχέση έχει με την αέναη βοσκή!

Είμαι η Ελένη, μαμά του Δημητράκη και σύζυγος του Κωστή.Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Πάτρα. Μετά τις σπουδές μου στην Αρχαιολογία και το Μεταφραστικό διορίστηκα ως φιλόλογος στη Ζάκυνθο, όπου μένω μέχρι και σήμερα μαζί με τα αγόρια μου και τα τετράποδα μωρά μου, τη Τζόγια και τον Ντύλαν! Αγαπώ τα ζώα, τη φύση, το τρέξιμο και φυσικά να μαγειρεύω για τους δύο πρίγκηπές μου.

Από μικρή μπλεκόμουν στα πόδια της μαμάς μου για να την βοηθήσω στα μαγειρέματά της και έκανα συλλογή με συνταγές. Η αγάπη μου για την μαγειρική βρήκε χώρο να εκφραστεί αρχικά μέσα από το μπλογκ “Τι θα φάμε σήμερα;” που έφτιαξε η αδερφούλα μου, η Δημητρούλα το 2010 κι έπειτα μέσα από το The Veggie Sisters, το οποίο φτιάξαμε από κοινού το 2014. Στην πορεία η Δημητρούλα αποχώρησε, αλλά την ευγνωμονώ που με εισήγαγε στον μαγικό κόσμο του food blogging.

Η μεγαλύτερη χαρά για έναν food blogger είναι η ανταπόκριση του κοινού. Κάθε φορά που φτιάχνετε μια συνταγή μου, χαίρομαι πολύ. Μα ακόμα μεγαλύτερη χαρά μου δίνετε, όταν μου λέτε ότι σας βοηθώ να βελτιώσετε τη διατροφή σας. Αυτή η μικρή γωνιά στον αχανή κόσμο του διαδικτύου, αυτή η φωλίτσα που αγαπώ πολύ, μου έχει δώσει την ευκαιρία να έλθω σε επαφή με πολύ κόσμο, να μάθω, να μοιραστώ, να επικοινωνήσω…Πόσο όμορφο συναίσθημα…

Σας ευχαριστώ που επισκεφθήκατε τη φωλίτσα μου! Καλή περιήγηση και καλά, νόστιμα και υγιεινά μαγειρέματα!

(Visited 6.795 times, 1 visits today)