Υλικά:
σπανάκι
ρόκα
1 ώριμος λωτός
1 μήλο
3 ραπανάκια
1κσ πεκάνς χοντροκομμένα
για το ντρέσινγκ
4 κσ πεκανς
1 μικρή σκελίδα σκόρδου
2 κσ ρόκα
4 κσ ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση:
Πλένω καλά τα λαχανικά μου, κόβω σε κομματάκια τον λωτό και το μήλο, σε ροδέλες τα ραπανάκια και χοντροκόβω την 1κσ πεκάνς. Στο μπλέντερ χτυπάω τα πεκάνς με το σκόρδο, την ρόκα και το αλάτι και αφού γίνουν τρίμματα προσθέτω το ελαιόλαδο, το ανακατεύω και στην συνέχεια το ρίχνω στο μπολ με την υπόλοιπη σαλάτα.
Ingredients:
spinach leaves, chopped
arugula, chopped
1 ripe persimmon, chopped
1 apple,chopped
3 radishes, sliced
1Tbsp pecans
for the dressing
4 Tbsp pecans
1 small garlic clove
2 Tbsp arugula
4 Tbsp olive oil
salt
Directions:
Place veggies in a platter. In a food processor pulse pecans with garlic, arugula and salt. Add oil in the pecan crumbs and sprinkle them all over the salad. Enjoy!
Never taste a persimmon in my life… I should, really, it looks good!
una splendida idea per una ricca e colorata insalata!
Ωραία σαλάτα, τους λωτούς τους τρώει ο σύζυγος και αγοράζουμε από τη λαϊκή, αυτόν που έχεις εδώ είναι διαφορετικής ποικιλίας τον έχω δει κι εγώ στο Σ/Μ.
Καλή εβδομάδα
Μα τι ωραία υλικά έχει αυτή η πρωτότυπη σαλάτα!!!
Τη λάτρευσα! Εύγε!
Dealicious and healthy! Blessings, Catherine
Πολύ πρωτότυπη η σαλατούλα σου! Μου αρέσει πολύ!
Καλή εβδομάδα 🙂
A delightful salad, Lenia.
Happy Monday!
Angie
Προφανώς είναι η εποχή για το σπανάκι Λένια! 😉 Εσύ σπανακοσαλάτα, εγώ σπανακόταρτα! Τα μεγάλα πνεύματα συναντώνται… 🙂 Σπανάκι σαλάτα έτρωγα πολύ στην Αγγλία, εδώ κάπου το ξε΄χασα. Ευκαιρία να το ξαναθυμηθώ χάρη στη συνταγή σου! Φιλιά!
Eleanna – foodaki.gr