The Veggie Sisters

Νόστιμες και υγιεινές vegan συνταγές
Χωρίς κατηγορία

Πανεύκολο παγωτό φράουλα – Super easy strawberry-yogurt ice cream

Πανεύκολο παγωτό φράουλα - Super easy strawberry-yogurt ice creamΤην προηγούμενη εβδομάδα στο πρωινό μου, ο Άκης Πετρετζίκης έφτιαξε baked alaska και χρησιμοποίησε ένα παγωτό της στιγμής, πολύ ελαφρύ και πολύ γρήγορο. Το έφτιαξα και ήταν γευστικό για έναν άνθρωπο που δεν αγαπάει το γιαούρτι, αλλά προσπαθεί να τραφεί λίγο πιο υγιεινά. Οπότε είναι ένα ωραίο γλυκάκι για να ξεγελαστείτε αν προσέχετε την διατροφή σας και αποφεύγετε τα παγωτά και τα πολλά λιπαρά. Το έφτιαξα με γιαούρτι 2% και την μισή ποσότητα μελιού.

Υλικά:
400γρ φράουλες καθαρισμένες
400γρ γιαούρτι
4κσ μέλι


Εκτέλεση:
Καθαρίζω τις φράουλες και τις κόβω στα δύο, τις βάζω σε ένα μπωλ και τις βάζω στην κατάψυξη να παγώσουν καλά (ένα βράδυ). Σε ένα μπλέντερ χτυπάω τα παγάκια φράουλας και προσθέτω το γιαούρτι και το μέλι, χτυπάω ξανά. Σερβίρω αμέσως αν το βάλετε στην κατάψυξη παγώνει πολύ και γεμίζει κρυστάλλους.

This is a simple ice cream by chef A.Petretzikis. It is light and really quick to make. For someone who does not like yogurt I admit it was tasteful. If you are careful with your diet and avoid high fat foods and ice creams then this one is ideal for you!I used yogurt 2%  fat and half of the honey.

Πανεύκολο παγωτό φράουλα - Super easy strawberry-yogurt ice cream
Ingredients:
400gr. strawberries
400gr. yogurt
4Tbsp honey


Directions:
Destalk, wash and cut strawberries in two,. Place them in a bowl and freeze them overnight. In a blender beat strawberry ice cubes. Then add yogurt and honey. Beat again. Serve immediately. Don’t put it in the freezer because it will get too chilled.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 146 times, 1 visits today)

34 Comment

  1. Αχ τι υπέροχη σύμπτωση!!! Μας το έκανε ο μπαμπάς μου αυτό το παγωτό προχθές και ξετρελάθηκα με το πόσο εύκολο είναι!! Τέλεια ιδέα και τέλεια παρουσίαση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *