Γι’ αυτό ας το ξαναρίξουμε στις σαλατίτσες μας να έρθουμε στα ίσια μας!
Ρόκα
Καρδιές αγκινάρας, βρασμένες
Ντοματίνια, κομμένα στα 2
1/2 Κόκκινη, πράσινη, πορτοκαλί πιπεριά
1 κ.σ. Κουκουνάρι
2 κ.σ. Δυόσμος
1 σκόρδο, ψιλοκομμένο
2 κ.σ. Ελαιόλαδο
1 κ.σ. Μπαλσάμικο
Αλάτι
Εκτέλεση:
Τοποθετώ όλα τα λαχανικά σε μια πιατέλα και αλατίζω. Χτυπώ το λάδι με το μπαλσάμικο και περιχύνω τη σαλάτα. Πασπαλίζω με το κουκουνάρι και τον δυόσμο. Ανακατεύω καλά και απολαμβάνω!
Hello, my dear friends! Last Sunday we celebrated(orthodox) Easter in Greece. That means that all Greeks have eaten a lot these past few days. We have this strange and cruel tradition to roast a whole lamb on the spit and make kokoretsi (lamb offal covered by intestines), something that is completely appallling for a vegetarian like me! Anyway today I am posting something light and ideal for all of those who have overdone it with all these… healthy dishes!
Ingredients:
Rocket leaves
Artichoke hearts, cooked
Cherry tomatoes, halved
1/2 red, green, orange pepper, sliced
1 Tbsp pine nuts
1 garlic clove, finely chopped
1 Tbsp mint, finely chopped
2 Tbsp olive oil
1 Tbsp Balsamic vinegar
Salt
Directions:
On a salad dish place all veggies. Season with salt. Mix olive oil with balsamic vinegar and pour it over the salad. Sprinkle with pine nuts and mint. Mix well to combine. Enjoy!
Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά και στις δυο σας!!
Κι εγώ πήρα μάλλον ένα κιλό και χρειάζομαι προσαρμογή τώρα. Μια σαλάτα αγαπημένη ότι πρέπει.
Looks delicious and sounds fresh! Hugs!
Πολύ νόστιμη σαλάτα, μου αρέσει που έχει δυόσμο!
Χρόνια πολλά!!
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!
Η σαλάτα σου είναι πολύ εποχιακή και νόστιμη.
Μου αρέσουν οι αγγινάρες ωμές ή ψημένες πάρα πολύ!
Σε μια σαλάτα πιστεύω ότι ταιριάζουν έτσι όπως τις έχεις “παντρέψει” με τα υπόλοιπα υλικά!!
Καλό βράδυ!
What a happy salad! Perfect for me 🙂
Ciao
Alessandra