For the recipe in English click here
Μου αρέσει πολύ να βάζω στόχους στην ζωή μου, άλλες φορές πιο εύκολους, άλλες πιο δύσκολους , πάντα όμως ρεαλιστικούς! Γιατί, αν δεν είναι ρεαλιστικοί, δεν είναι στόχοι, είναι όνειρα….. Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν έχω βάλει έναν στόχο, να φτιάξω το λιγότερο 8 διαφορετικά vegan παγωτά ! Το πρώτο ήταν το σοκολατένιο παγωτό με φυστικοβούτυρο. Σήμερα θα σας παρουσιάσω το δεύτερο. Μου μένουν άλλα 6 και είμαστε στις αρχές Ιουνίου, προλαβαίνω ….. Θυμάστε εκείνο το απίθανο μπράουνις που είχαμε φτιάξει; Ναι, ναι εκείνο με τα oreo και την μερέντα…. ναι, καλέ, καλά θυμάστε! Εκείνο λοιπόν το θεϊκό γλυκάκι το συνοδεύσαμε με αυτό το νόστιμο παγωτάκι! Εύκολο, γρήγορο και vegan!
Καλή εβδομάδα, αγαπημένοι μας φίλοι κ φίλες! Φιλάκια γλυκά!
Υλικά:
400 γρ. μπανάνες
400 γρ. κρέμα καρύδας
100 γρ. μπισκότα oreo
vegan μερέντα , φουντούκια για γαρνίρισμα
Εκτέλεση:
Κόβω σε φέτες τις μπανάνες και τις βάζω στην κατάψυξη για δυο ωρίτσες. Βάζω στην κατάψυξη και την κρέμα καρύδας για δυο ώρες τουλάχιστον (όσο περισσότερο μείνει τόσο πιο κρεμώδες θα γίνει το παγωτό). Χτυπάω στο μπλέντερ τις μπανάνες και στην συνέχεια προσθέτω και την κρέμα καρύδας, μέχρι να γίνει ένα ωραίο ομοιογενές μείγμα. Προσθέτω τα μπισκότα κομμένα στα τέσσερα. Μπορείτε να προσθέσετε και μερέντα για να το ενισχύσετε!!!!!! ή να αρκεστείτε να την χρησιμοποιήσετε ως γαρνίρισμα. Το βάζω στην κατάψυξη για 2-3 ωρίτσες και στην συνέχεια το απολαμβάνω!
Για να σερβιριστεί άνετα αν δεν το φάτε άμεσα, βάλτε το στο ψυγείο για 20 λεπτά και μην το λυπηθείτε!!!
Σκέτη νοστιμιά το παγωτό σας κορίτσια!!!!!!!!!!! Φοβερό!!!!!!!!!!!!
Καλή εβδομάδα!!! 🙂
Τέλειο! δεν έχω λόγια!
Καλή εβδομάδα κοριτσάκια 🙂
OMG, looks so good! Hugs!
Πωπω κολαση!!!!!
Δηλαδη σοβαρα τωρα;;; Να περιμενουμε αλλα 6 παρομοια;;; Χαμος θα γινει!!!!
yummy recipe, I love ice cream ! Un abbraccio