Και για σήμερα σας έχω μια πανεύκολη και δροσιστική ιδέα! Είπαμε, τώρα το καλοκαίρι όσο πιο ελαφριά τρώμε, τόσο καλύτερα!Να περνάτε υπέροχα!
Υλικά:
250γρ.παντζάρια βρασμένα (βολβοί)
200γρ.γιαούρτι
1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
2 κ.σ.ελαιόλαδο
1 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο
αλατοπίπερο
1 χούφτα καρύδια ή ηλιόσπορος
Εκτέλεση:
Κόβω τα παντζάρια σε κομματάκια και τα βάζω σε ένα μπωλ. Τα ανακατεύω με το γιαούρτι. Προσθέτω το σκόρδο, το καρύδι ή τον ηλιόσπορο και το λαδόξιδο.Αλατοπιπερώνω και ανακατεύω καλά.
Today I have for you another simple and easy idea for hot summer days!I hope you are coping well with the heat!Kisses from sunny Greece, my dear friends!
Ingredients:
250gr. beetroot bulbs, boiled and diced
200gr. yogurt
1 garlic clove,minced
2Tbsp olive oil
1Tbsp balsamic cream
salt and pepper
1 handful of walnuts or sunflower seeds
Directions:
In a bowl combine beetroots with yogurt. Add garlic, walnuts or sunflower seeds. Pour olive oil and balsamic cream. Season with salt and pepper and mix well.
Sounds wonderful, I love anything with a drizzle of balsamic!
Ti ho pensato molto in questi giorni!!!
ero in pausa col blog, improvvisamente mi sono voluta prendere un momento di stacco…ma mi mancate talmente tanto che da domani sono di nuovo pronta con le nuove ricette!!!
ps. anche qui fa tanto tanto caldo!!!
Such a yummy recipe – so delicious – as always!
Mary x
Κοίτα να δεις που στην φωτογραφία το πέρασα για παγωτό με σιρόπι σοκολάτας. Πολύ ωραία παρουσίαση, μπράβο σου.
davvero buono, brava, ciao !!
davvero buono, brava, ciao !
Οτι πρεπει για βραδινο!
Sooooo yummy 😀
Un besito ^^
http://janakitchen.blogspot.com