For the recipe in English click here
Και τα παγωτά συνεχίζονται… Δεν μπορώ να διανοηθώ καλοκαίρι χωρίς παγωτό, υπάρχει άλλωστε άνθρωπος που δεν του αρέσει το παγωτό; Άλλο ένα παγωτό λοιπόν, νόστιμο και εύκολο, με τρία μόνο υλικά ! Το νούμερο … στον κατάλογο με τα vegan παγωτά μας!
1. σοκολατένιο παγωτό με ορέο
2. παγωτό με σοκολάτα κ φιστικοβούτυρο
3. παγωτό με ένα μόνο υλικό
Σας χρωστάω κι άλλα παγωτά! Επιφυλάσσομαι, αφού όπως σας είχα γράψει σε παλιότερη ανάρτηση αυτό το καλοκαίρι είναι η περίοδος των πειραματισμών στα Vegan παγωτά. ήδη εξάλλου σας έχω έτοιμο το επόμενο που είναι πολύ σλουρπ!
Καλή εβδομάδα να έχουμε κ … ψυχραιμία!
Υλικά:
200 γρ. μπανάνα
200 γρ. μύρτιλλα
20 γρ. σιρόπι αγαύης
Εκτέλεση:
Κόβω την μπανάνα σε φέτες και την βάζω στην κατάψυξη (συνήθως έχω πάντα στην κατάψυξη μια κομμένη μπανάνα, για τις δύσκολες ώρες!), βάζω στην κατάψυξη και τα μύρτιλλα. Τα φρούτα καλό θα ήταν να μείνουν μια νύχτα στην κατάψυξη αν όμως βιάζεστε, αφήστε τα τουλάχιστον δυο ώρες. Όσο πιο ώριμη και γλυκιά η μπανάνα, τόσο πιο νόστιμο θα γίνει το παγωτό μας.Χτυπάω στο μπλέντερ την παγωμένη μπανάνα και αφού τριφτεί προσθέτω τα μύρτιλλα και το σιρόπι αγαύης. Μπορεί να καταναλωθεί άμεσα αν και ιδανικά για εμένα βάλτε το στην κατάψυξη για δυο ωρίτσες και φάτε το μετά! Ταιριάζει υπέροχα με φιστίκι Αιγίνης.
Ψυχραιμία πάνω από όλα! Ένα τέτοιο παγωτάκι θέλουν όλοι για να ηρεμήσουν 😉
Πολύ ωραίο, πολύ λαχταριστό!
Ειμαι μεγάλη fan των παγωτο! Πολύ ομορφο, και τι τόπινγκ 😉
http:/beautyfollower.blogspot.gr/