Για την συνταγή στα Ελληνικά πατήστε εδώ
Καλοί μου φίλοι, γεια σας! Σήμερα θα σας τρατάρουμε ένα συγκλονιστικό παγωτό. Είναι βόμβα σε γεύση, αλλά δυστυχώς και σε θερμίδες! Το ξέρω, δεν σας έχουμε συνηθίσει σε βαριές συνταγές, αλλά δεν είμαστε κ άγιες! Κάνουμε που κ που τις παρασπονδίες μας. Η βασική συνταγή είναι γνωστή (1 ζαχαρούχο-1 εβαπορέ-1 μόρφατ). Αυτό που κάνει ξεχωριστό αυτό το παγωτάκι είναι η παρουσία της κατεψυγμένης νουτέλας. όπως θα δείτε παρακάτω, η νουτέλα μπαίνει χωρίς να ανακατευτεί, οπότε όταν καταψύχεται, γίνεται σοκολατάκι! Η επιτυχία είναι δεδομένη, όποτε το φτιάχνω, μου ζητάνε τη συνταγή. Απλά φροντίζω την επόμενη μέρα να τρέξω καμιά 15 αριά χιλιόμετρα γα να μην δω τη νουτέλα να αποθηκεύεται στην περιφέρειά μου! άτιμη κοινωνία! Πόσο θα ήθελα να μην έχει θερμίδες αυτό το λαχταριστό φουντουκοσοκολατένιο άλειμμα…Σε έναν ιδεατό κόσμο έτσι, θα έπρεπε να είναι…Ας περάσουμε στη συνταγή, γιατί απ’ότι θα καταλάβατε είμαι τρελή για νουτέλα!
Σας φιλώ γλυκά!
Υλικά:
1 γάλα εβαπορέ
1 ζαχαρούχο
1 φυτική σαντιγί
1 πακέτο cookies (π.χ. oreo)
1 βαζάκι νουτέλα
Εκτέλεση:
Βάζω τη φυτική σαντιγί στο ψυγείο για μια ώρα. Κατόπιν τη χτυπώ αλύπητα στο μίξερ για 5 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Ρίχνω σταδιακά το ζαχαρούχο κ μετά το εβαπορέ κ εξακολουθώ να χτυπώ ανελέητα! Τέλος, προσθέτω κ 2 κ.σ. από τη νουτέλα κ ανακατεύω ώστε να πάρει χρωματάκι η κρεμούλα. Μεταφέρω το μείγμα σε δοχείο παγωτού. Προσθέτω τα μπισκότα κομματιασμένα. ΠΡΟΣΟΧΗ: παίρνω την υπόλοιπη νουτέλα με ένα μεγάλο κουτάλι κ την πετάω στο δοχείο. ΔΕΝ την ανακατεύω, την αφήνω να σταθεί έτσι συμπαγής που είναι. Όταν κρυώσουν, θα μεταμορφωθούν σε θεϊκά παγωμένα σοκολατάκια νουτέλας! Βάζω το δοχείο στην κατάψυξη, παίρνω ένα ρολόι και μετράω 12 ώρες για να παγώσει το παγωτό και να μπορώ να του επιτεθώ! Καλή σας απόλαυση!
OMG! Yummy 🙂 Hugs!
This Ice cream look absolutely amazing!!
Μου έπεσε το σαγόνι στο πάτωμα…
Βάλτε μια πλουσιοπάροχη μερίδα κορίστσια!