Στην φωτογράφιση αυτής της ανάρτησης δυσκολεύτηκα πάρα πολύ, αφού εκτός από άσχημο καιρό είχα και την Χαρά η οποία δεν κρατιόταν να μην βάλει το δαχτυλάκι της μέσα στην σοκολάτα. Πολύ εύκολη εκτέλεση για ένα ακόμα σπιτικό άλειμμα σοκολάτας (σπιτική μερέντα), το οποίο περιέχει πάλι βούτυρο, αλλά σας υπόσχομαι ότι το επόμενο δεν θα έχει, θα είναι πιο υγιεινό.
Υλικά
500γρ βούτυρο
5 κ.σ. σκόνη κακάο
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα (400gr)
140γρ άχνη ζάχαρη
200γρ φουντούκια σε σκόνη
Εκτέλεση
Σε μπεν μαρί, λιώνω το βούτυρο, στην συνέχεια ρίχνω μέσα στο λιωμένο βούτυρο το κακάο και ανακατεύω καλά, προσθέτω το ζαχαρούχο και ανακατεύω μέχρι να ενσωματωθεί στο μείγμα. Προσθέτω ανακατεύοντας, την άχνη και τα φουντούκια (σε πολύ λεπτή σκόνη). Το βάζω σε ένα τάπερ και περιμένω να κρυώσει για να το βάλω στο ψυγείο.
Mhhh love it on some cookies!!
Ωραιότατη έγινε και πολύ υγιεινή!!! Γεια στα χέρια σου!
I like it, I like it:)
Είδα ζαχαρούχο και κακάο και ενθουσιάστηκα!
Πολύ πολύ νόστιμο φαίνεται! Αφού έβαλε και δαχτυλάκι η Χαρά όλα καλά!!
Φιλιά!
il cioccolato fa gola a tutti… io avrei fatto lo stesso! Un abbraccio carissima. :)))
che golosità, buon weekend cara Lenia !
Love this. Has to be even more addicting when it’s homemade. Looks delicious 🙂 Have a great weekend!
Es una tentación al paladar un postre bien goloso me encanta,abrazos y abrazos.
love thid chocolate cream look delicioia too!