The Veggie Sisters

Νόστιμες και υγιεινές vegan συνταγές
Άρθρα

Ένα καινούργιο ξεκίνημα-A new beginning

Σήμερα δεν έχει μαγειρέματα, θα σας πω για ένα καινούργιο εγχείρημα που είμαι έτοιμη να ξεκινήσω στη ζωή μου και για το οποίο είμαι πολύ χαρούμενη. Σκέφτομαι να γίνω πάλι φοιτήτρια και να σπουδάσω Η/Υ σε έναν νέο οργανισμό που προσφέρει προπτυχιακά, μεταπτυχιακά και διδακτορικά και άνοιξε στην Πάτρα. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν για πολλούς μήνες τώρα αλλά δεν είχα την ευκαιρία να το κάνω λόγω έλλειψης χρόνου, χρήματος αλλά και κάποιας αξιόλογης επιλογής κοντά στην περιοχή μου. Το CEARS το έμαθα από ένα φυλλάδιο που έπεσε τυχαία στα χέρια μου στο οποίο ανέφερε ότι έδινε τη δυνατότητα απόκτησης πτυχίου από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού σε πολλές ειδικότητες. Δεν θα έχανα τίποτα να δοκιμάσω και έτσι αποφάσισα να τους πάρω τηλέφωνο και να περάσω από τα γραφεία τους. Μου εξήγησαν ακριβώς πως γίνεται η διαδικασία, είχα μια πρώτη γνωριμία με τους καθηγητές και τις εγκαταστάσεις. Μόλις άκουσα και τις τιμές τους χάθηκε και ο τελευταίος μου ενδοιασμός, γιατί δε σας κρύβω ότι ήταν ο παράγοντας που σκεφτόμουν περισσότερο στην αρχή. Το μόνο που με αγχώνει πλέον είναι αν θα με αφήνει η Χαρά να διαβάζω. Ανυπομονώ να αρχίσω τα μαθήματα και είμαι πολύ αισιόδοξη ότι σε λιγότερο από τρία χρόνια θα είμαι πτυχιούχος στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές. Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τη γλώσσα γιατί όλα τα μαθήματα είναι στα Αγγλικά και έχω καιρό να τα ξεσκονίσω αλλά πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν πολύ οι καθηγητές και όσο περνάει και ο καιρός θα γίνεται και πιο εύκολο . Ευχηθείτε μου λοιπόν καλή δύναμη.Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο site www.cears.edu.gr.
 
No cooking today,friends! I just wanted to share my thoughts with you. I am thinking about making a new beginning and I am really happy about that! I am giving serious thought to becoming a student again and study computers at a new educational organisation founded in my city a few months ago. CEARS supports academic programs of worldwide recognized Universities and Academic Institutions that focus on the student. I went by their offices and I was thrilled by the nice environment, the warm welcome and the fees! My only worry is my daughter: will she let me study? I hope I will make it and in three yeras from now I will have finished mycomputer studies.Wish me luck!  This is their site www.cears.edu.gr.
Take care and keep going!
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 30 times, 1 visits today)

11 Comment

 1. Προτού σου ευχηθώ καλή τύχη, θα σου πω ένα μεγάλο μπράβο για την απόφασή σου!
  Πολύ καλά έκανες και το τόλμησες!
  Ολα καλά θα πάνε, μια χαρά θα τα καταφέρεις, και φυσικά περιμένουμε κέρασμα στο πτυχίο!
  Φιλιά, καλό Σ/Κ

 2. Μπράβο Μανουσίνα! Με το καλό το νέο ξεκίνημα! Θα την βρεις την άκρη με το χρόνο σου, μη το σκέφτεσαι αυτό, θα βρεις το ρυθμό σου. Καλή δύναμη και όλα καλά να πάνε! 🙂

 3. Μπράβο σου για τη χαρά που έχεις να συνεχίζεις να μαθαίνεις στη ζωή σου! Κι επιδή έχεις αυτη τη χαρά, είναι σίγουρο πως και η Χαρά θα σ’ αφηνει να διαβάζεις! Μπράβο!

 4. Μπράβο!!! πολύ καλό τόλμημα έχω μετανοιώσει γιατί δεν έκανα κάτι ανάλογο στα νιάτα μου, βέβαια οι συνθήκες δεν ήταν ίδιες.
  Πολλά φιλιά σε όλους σας!!

 5. Καλημέρα ! Πρώτη φορά επισκέπτομαι το blog σου (κοίταζα τον πίνακα ελέγχου του δικού μου blog) και τυχαία έπεσα πάνω σ’ αυτή την ανάρτηση.
  Μπράβο σου!!! Θαυμάζω τους ανθρώπους που προσπαθούν,που συνεχίζουν.
  Σου εύχομαι καλή δύναμη,από τη στιγμή που το πήρες απόφαση,όλα θα πάνε καλά!!! Θέληση χρειάζεται κι εσύ την έχεις!
  Ξέρω πολλές μαμάδες που σπουδάζουν.
  Αν ήταν κοντά ίσως να ‘ μασταν και συμφοιτήτριες ( χρόνια το σκέφτομαι κι εγώ αλλά μένω στην επαρχία).
  Προχώρα λοιπόν με δυναμισμό ,πραγματοποιώντας τους στόχους σου!!!
  Και κάποια μέρα τα όνειρά σου θα γίνουν πραγματικότητα!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *