Καλημέρα σας!Σήμερα σας προτείνω τα πιο εύκολα cookies που μπορείτε να φανταστείτε! Λαχταριστά μπισκοτάκια βρώμης με σοκολάτα που φτιάχνονται σε ελάχιστα λεπτά και καταναλώνονται επίσης σε ελάχιστα λεπτά! Το καλύτερο είναι ότι δεν χρειάζονται καν ψήσιμο και είναι και υγιεινά! Είναι επίσης ένας καλός τρόπος να “καμουφλάρετε” την βρώμη και να την πασάρετε στα μικρά σας!Τα ανακάλυψα στην ιστοσελίδα των Quaker! Η μόνη μου προσθήκη είναι το καρύδι και η μόνη μου παρατήρηση είναι ότι ήταν αρκετά γλυκά για τα γούστα μου. Την επόμενη φορά θα βάλω λιγότερη ζάχαρη!
Υλικά:
2 κούπες κρυσταλλική ζάχαρη
Σε μία κατσαρόλα αναμείξτε τη ζάχαρη, τη μαργαρίνη, το γάλα και το κακάο. Βάλτε την σε μέτρια φωτιά και ανακατεύετε συχνά . Συνεχίστε ανακατεύοντας τακτικά, για 3 λεπτά. Απομακρύνετε την κατσαρόλα από τη φωτιά. Προσθέστε το Quaker και το καρύδι, ανακατέψτε και αφήστε το μείγμα να κρυώσει για 5 λεπτά. Με ένα κουτάλι της σούπας σχηματίστε cookies στη σειρά, πάνω σε λαδόκολλα- βάλτε την απ’ ευθείας πάνω στον πάγκο. Αφήστε τα μέχρι να σκληρύνουν – ομογενοποιηθούν. (Θέλουν το λιγότερο 3 ώρες για να ομογενοποιηθούν, το τελικό αποτέλεσμα είναι μαλακά μπισκότα!!!)
8 tablespoons (1 stick) margarine or butter
1/2 cup low-fat milk
1/3 cup baking cocoa
3 cups Quaker® Oats (quick or old fashioned, uncooked)
4 tablespoons walnuts, finelly chopped
Preparation
In large saucepan, combine sugar, margarine, milk and cocoa. Bring to boil over medium heat, stirring frequently. Continue boiling 3 minutes, stirring frequently.
Remove from heat. Stir in oats and walnuts. Drop by tablespoonfuls onto waxed paper. Let stand until firm. Store tightly covered.
ma quanto mi piace questa ricetta,proprio bella!
Είμαι μεγάλη λάτρης αυτού του τύπου μπισκότων! Είναι πανεύκολα, τα βρίσκω πεντανόστιμα μιας που μου αρέσει η βρώμη και ο παράγοντας “χωρίς ψήσιμο” είναι το σημείο κλειδί!
Φιλιά Λένια μου καλή συνέχεια!
My dear Lenia, delicious cookies, and no bake, yummy! Have a sweet and happy week, my dear Lenia!
So easy? I won’t be able to stop eating them either knowing they are so easy to make. Besos.
Πατ κιουτ μπισκοτάκια νόστιμα και υγιεινά!
Τι άλλο θέλουμε??
Φιλιά, καλό απόγευμα!
ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΑ ΔΟΚ ….ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Great idea!
Bellissimi e golosi brava 😛
buona serata!!
Mi piace molto il Quaker e adoro i biscotti al cioccolato! Ottimi e bellissimi 🙂 Un bacione da Atene fredda e piovosa…
Πολύ ωραία και υγιεινά!!!!!
Καλό απόγευμα!!!
questi biscotti al cioccolato sono semplici,veloci e gustosi!!! Complimenti!
ΤΟ πιο ωραίο είναι το ”χωρίς ψήσιμο”.
Πολύ ωραία μπισκότα για σνακ.
Θαυμάσια ιδέα και εύκολη εφαρμογή!Ότι πρέπει για να επιχειρήσει κανείς ζαχαροπλαστική με παιδική συμμετοχή τόσο στην παρασκευή όσο και στην κατανάλωση! ΧΟΧΟ
This looks like a great snack for any time of the day!
Love these fast on the table cookies!
ciao Lenia
i tuoi biscotti sono super golosi
very very nice!
BRAVISSIMA
have a nice day
A presto le 4 apine
Me encanta el chocolate!
Un besito linda
http://janakitchen.blogspot.com
ciao Lenia, che belli che sono!!!
io li ho fatti con i fiocchi d’avena e senza cacao e sono proprio buoni.
baci sabina
Chocolate, walnuts and oatmeal together made a great cookie, looks so good, especially with a cold glass of milk!
Πολύ καλή ιδέα θα τα δοκιμάσω και εγώ!! Καλή συνέχεια!
che meraviglia davvero fantastici
Υπέροχη ιδέα Λένια! Και με γάλα σόγιας ή καρύδας νηστίσιμη έ;
Bet these oat cookies taste great with nuts and chocolate.
Sounds like a wonderful idea to me!! delicious – I have oats in the cupboard!!
mary x
Ora mi è venuta una voglia incredibile di dolce!!!
It looks fantastic!Love the vivid colors!
Γεια σας, νόστιμα μπισκότα, πολύ ωραίες φωτογραφίες και φυτά μελιτζάνας είναι νόστιμα bsssMARIMI
What a great recipe. I love the idea and the cookies look delicious. I hope you have a great day. Blessings…Mary
Dear Lenia, Wonderful healthy treats!
Lenia, To answer your question about the frozen creamed spinach, it is sold in the frozen food section of the grocery store. I am not sure if this is available in Greece.
Blessings my friend, Catherine xo
Guauuu ….galletas de avena que ricas y saludables me encantan,abrazos y abrazos.
Geniali questi biscotti senza forno, sgranocchiosi e golosi. baci, buon we
That´s an interesting recipe, specially for my son, he eats the cookie dough raw 🙂 Greetings from California.
geia sas mia erwthsh gia th syntagh.posh wra tha afinoume gia na sklhrynoun??ta exw afhsei hdh mia wra kai einai akoma malaka..mhpws ekana kati lathos?
Μην ανησυχείς δεν γίνονται πολύ σκληρά και τραγανιστά , είναι μαλακά μπισκότα, δεν έχεις κάνει λάθος
καλοφάγωτα
Τα έχω αφήσει εδώ και δύο ώρες, και δεν μπορούν να “σταθούν” όπως τα δείχνεις στη φωτο! Είναι ακόμα σα λάσπη!!! Πεντανόστιμη μεν, λάσπη που πρέπει να φαγωθεί με το κουτάλι δε!!! Τί έκανα λάθος;;;
Αν έχεις ακολουθήσει την διαδικασία που αναγράφεται δεν έχεις κάνει κάποιο λάθος, πιθανό να έχει υγρασία και να θέλουν αρκετό χρόνο να σταθούν . Κάνε υπομονή. (δεν θυμάμαι σε πόσο μας σκλήρυναν,έχει περάσει καιρός, θα τα ξαναφτιάξω και θα επανέλθω) Να είσαι καλά
Μόλις τα έφτιαξα, περιμένουμε…
Τα έχω βάλει σε λαδόκολλα απευθείας πάνω στον μαρμάρινο πάγκο και σε σιλικόνη πάνω στο ξύλινο τραπέζι, τα πρώτα ήδη έχουν αρχίσει να στέκονται, ενώ τα άλλα ακόμα…
Περιμένω να μου πεις τι έγιναν τα δικά σου
Καλό βράδυ
Θαυμάσια ιδέα και εύκολη εφαρμογή!
Το πιο ωραίο είναι το ”χωρίς ψήσιμο & χωρίς αβγά”.
Μόλις τα έφτιαξα και περιμένω…