Καλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι και φίλες! Μετά από ένα κουραστικό Σαββατοκύριακο επιτέλους βρίσκω λίγο χρόνο να ανεβάσω συνταγούλα. Πριν μαγειρέψουμε να σας πω πώς τα πέρασα στο Vegan Life Festival που πραγματοποιήθηκε στο Γκάζι με μεγάλη επιτυχία. Κατ΄αρχήν επειδή το εργαστήρι μου ήταν από τα πρώτα στο άνοιγμα του φεστιβάλ δεν έζησα τον παλμό του. Η προσέλευση του κόσμου παρουσίασε αυξητική τάση, αλλά εγώ δυστυχώς έφυγα μετά την παρουσίασή μου, γιατί με καλούσε μια γλυκιά φωνούλα να γυρίσω σπίτι…Το άγχος μου λοιπόν ήταν αν θα έχω ακροατήριο και κατ’επέκταση αν θα τελειώσουν τα καλούδια που είχα φτιάξει. Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ότι και κόσμος ήρθε και δεν έμεινε ψίχουλο! Και φυσικά θα δημοσιεύσω και τις δύο νέες συνταγές που ετοίμασα αποκλειστικά για εκείνη τη μέρα, οπότε μείνετε συντονισμένοι! Ήταν πάντως μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Μεγάλη χαρά μου έδωσε ότι γνώρισα αναγνώστες μου από κοντά, ότι με αγκάλιασαν ζεστά σαν να με ξέρουν χρόνια, ότι μου είπαν πόσο πολύ εμπνέονται από τη σελίδα και με παρότρυναν να συνεχίσω. Ήταν πολύ συγκινητικά και αγαπησιάρικα…Να είμαστε καλά και του χρόνου να ξαναβρεθούμε! Ευχαριστώ από καρδιά όσους με τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και όσους προσπάθησαν μα δεν τα κατάφεραν.
Ας μαγειρέψουμε τώρα! Είχα που λέτε τις προάλλες μπαγιάτικο ζυμωτό ψωμάκι, είχα και μπόλικο μαϊντανό και σκέφτηκα να τα παντρέψω για να κάνω μαϊντανοσαλάτα. Το αποτέλεσμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Αυτή η υπέροχη, σκορδάτη, δροσερή μαϊντανοσαλάτα είναι ένα άλειμμα που τρώγεται με κριτσίνια, ψωμάκι, σε τοστ/σάντουιτς ή ακόμα και σκέτο. Δοκιμάστε τη και πείτε μου εντυπώσεις!
Φιλιά πολλά, γλυκά μου πλάσματα! Καλό Σαββατοκύριακο! Μουάτς!