The Veggie Sisters

Νόστιμες και υγιεινές vegan συνταγές
Food Blog Awards!
Άρθρα

Τα αποτελέσματα των Food Blog Awards!

 Food Blog Awards!
Food Blog Awards!

ΔΗΜΗΤΡΑ: Καλή σας ημέρα, αγαπημένοι μας φίλοι κ φίλες! Το Σάββατο τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο ένα ταξίδι που ξεκινήσαμε παρέα με το Βήμα Gourmet και 32 συνυποψηφίους food bloggers. Kερδίσαμε το βραβείο της Κριτικής Επιτροπής στην κατηγορία “Best Special Diet”! Είναι μεγάλη τιμή για εμάς το γεγονός ότι η κριτική επιτροπή μας επέλεξε ως το κορυφαίο μπλογκ στην Ελλάδα στην εν λόγω κατηγορία. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέραμε να δείξουμε ότι η χορτοφαγία είναι ένας πολύ νόστιμη κ υγιεινή διατροφική επιλογή κ δεν ταυτίζεται με τη μονότονη βοσκή! Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές του διαγωνισμού που στάθηκαν δίπλα μας όλο αυτό το χρονικό διάστημα, τους διοργανωτές της τελετής απονομής των βραβείων και τον χορηγό μας ” ΑΒ Βασιλόπουλο” για το υπέροχο δώρο του! Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, καθώς αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά που έχει γίνει στην σελίδα μας, την οποία, για να πω την μαύρη αλήθεια, τους τελευταίους μήνες την έχει πάρει επ’ ώμου η Ελενίτσα και την έχει απογειώσει !!!

 Food Blog Awards!
Food Blog Awards!

Η απονομή έγινε στην Τεχνόπολη στο Γκάζι, όπου η αίθουσα του Μηχανουργείου πλημμύρισε από μυρωδιές και χαμόγελα. Ήταν μια πολύ ωραία διοργάνωση με πολλά happenings. Είχα την ευκαιρία να συναντήσω ανθρώπους με τους οποίους έχω μοιραστεί πολλά τα τελευταία έξι χρόνια και είναι πάντα μεγάλη η χαρά μου όταν βρισκόμαστε από κοντά. Δυστυχώς από αυτή την όμορφη γιορτή έλειπε το ιντερνετικό μου μισό, η αδερφούλα μου, που χωρίς αυτήν, τίποτα σε αυτή την σελίδα δεν θα ήταν το ίδιο.  Η Ελενίτσα, ο στυλοβάτης της σελίδας μας, έμεινε στην Πάτρα καθώς θηλάζει τον μικρό μας Πρίγκηπα και ο θηλασμός είναι πάνω από όλα. Την είχα όμως όλη την ώρα στην σκέψη μου, την κουβαλούσα στην καρδιά μου.  Αδερφάκι μου ελπίζω να είμαστε μαζί στον επόμενο διαγωνισμό που θα λάβουμε μέρος, ψυχή και σώμα!

 Food Blog Awards!
Food Blog Awards!

ΛΕΝΙΑ: Κι εγώ με τη σειρά μου να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εσάς, τους αναγνώστες μας, για την αγάπη κ τη στήριξή σας όλον αυτόν τον καιρό! Μας κάνατε να νιώσουμε πολύ όμορφα με τα μηνύματά σας! Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε τις μαγειρικές μας περιπέτειες! Ανταποδίδουμε την αγάπη και σας στέλνουμε πολλά ευχαριστήρια φιλάκια! Τέλος, να αφιερώσω αυτό το βραβείο στον άντρα μου, Κωστή, για τη βοήθειά του κ την έμπνευση που μου προσφέρει καθώς κ τον μικρό μας νεογέννητο πρίγκηπα. Φιλιά κ αγάπη σε όλους!

Food Blog Awards!
Food Blog Awards!

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 397 times, 1 visits today)

23 Comment

  1. Συγχαρητήρια και πάλι κορίτισια!! Πραγματικά η δουλειά σας ξεχωρίζει και είστε άξιες εκπρόσωποι της χορτοφαγικής διατροφής!!! Μπράβο και πάλι μπράβο!! Ο μικρός πρίγκηπας πολύ γουρλής έτσι;;;

  2. Μπραβοοοοοο!! Γιουπι!! Ευγε!!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια!!!! Παντα επιτυχιες, παντα χαρες κ μονο χαμογελα!! Το αξιζετε κοριτσακια!!! Η σκληρη σας δουλεια, αλλα κ η αγαπη κ το μερακι σας ανταμειφθηκαν!! Εχω χαρει παρα παρα πολυ!!…(καλα εκανα κ το πανηγυριζα απο τοτε μου ησασταν υποψηφιες χιχιχι) Δυστυχως ενημερωθηκα μονο το Σαββατο βραδυ..αλλιως θα ειχα παει οπωσδηποτε!! Κριμα…
    Πολλα πολλα συγχαρητηρια κ παλι κ φιλακια!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *