The Veggie Sisters

Νόστιμες και υγιεινές vegan συνταγές
Σαλάτες

Σαλάτα χαμένη στη μετάφραση

Σαλάτα χαμένη στη μετάφραση Salad lost in translation
Σαλάτα χαμένη στη μετάφραση Salad lost in translation 
Από σήμερα, φίλοι μου, ξεκινάει μια καινούργια εποχή για το μπλογκοσπιτάκι μου! H αδερφή μου Ελένη (Λένια) επιτέλους πείσθηκε να μεταφράζει τις αναρτήσεις μου και να γράφει και τις δικές της. Βλέπετε τα Αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά, τι να σου κάνει το lower;;; Το αδερφάκι μου όμως το έχει και με τις ξένες γλώσσες αλλά και με την κουζίνα.  Οπότε Ελενίτσα σε καλωσορίζω στο μπλογκοσπιτικό μου το οποίο από σήμερα γίνεται και δικό σου.

Είχα πολλές μέρες να ανεβάσω σαλάτα και θα χαλάσω την φήμη μου σαν αγελαδίτσα…. Ορίστε λοιπόν μια απλή σαλατίτσα, νοστιμότατη και από τα χεράκια της Ελενίτσας!!!

Υλικά:

1 ματσάκι ρόκα

7-10 ντοματίνια
150 γρ. φέτα
4-5 παξιμάδια κυθήρων
μια χούφτα ηλιόσποροι
4 κσ ελαιόλαδο
2 κσ κρέμα μπαλσάμικο
ρίγανη
αλάτι

Εκτέλεση:
Κόβω στα δύο με τα χέρια την ρόκα, τεμαχίζω τα ντοματίνια στα δύο και τα ανακατεύω σε μια σαλατιέρα. Προσθέτω ηλιόσπορους,κομματιασμένα τα παξιμαδάκια και τη φέτα. Χτυπάω σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο, την κρέμα μπαλσάμικο, την ρίγανη και το αλάτι και περιχύνω με αυτήν την σαλτσούλα την σαλάτα μου. Αν βρείτε baby ρόκα να την προτιμήσετε, εγώ αυτή την φορά ατύχησα!!!

Σαλάτα χαμένη στη μετάφραση Salad lost in translation
Σαλάτα χαμένη στη μετάφραση Salad lost in translation
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 326 times, 1 visits today)

17 Comment

  1. Ωραιότατη η σαλάτα σου με τέτοιο καιρό!!!
    Επιχείρησα και εγώ να διατηρήσω το δίγλωσσο του μπλοκ μου αλλά είχα πρόβλημα στο κατέβασμα των φωτογραφιών, μου άφηναν τεράστια κενά! Τελικά το σταμάτησα. Ελπίζω εσυ να είσαι πιο τυχερή!

  2. Καλως όρισες Ελένη. Η σαλάτα είναι υπέροχη, χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όσο για το δίγλωσσο μπλογκ είναι επίσης πολύ καλή ιδέα (αν κι εγώ σκέφτομαι να το κάνω τρίγλωσσο για να έχω και τα γαλλικά μου… μην προδώσω και το επάγγελμά μου.)Βέβαια, σκεφτόμουν και την επιλογή της γλώσσας, αλλά δεν ξέρω πώς γίνεται. 🙂
    Καλή επιτυχία!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *