The Veggie Sisters

Νόστιμες και υγιεινές χορτοφαγικές συνταγές
Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι
Salads

Green beet orange salad

Print Friendly

Για την συνταγή στα Ελληνικά πατήστε εδώ

Hello, our dear friends. Yesterday we celebrated Easter in Greece, this means lots of food! So today we return to our blog with a light recipe! A yummy, colourful green salad with orange and beets. It tastes heavenly and is really refreshing!

Have a lovely week!

Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι - Green beet orange salad
Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι

Ingredients:
200 gr. green salad, chopped
300 gr. beets, cooked and half sliced, half diced
1 orange, sliced
3 Tbsp pistachios
2 Tbsp olive oil
1 Tbsp mustard
juice of 1 orange
3 Tbsp fennel, finely chopped
salt and pepper

Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι - Green beet orange salad
Πράσινη σαλάτα με παντζάρι κ πορτοκάλι

Instructions:

In a bowl combine olive oil with mustard and orange juice. In a big bowl place greens, fennel, season with salt and pepper and pour over the dressing. Mix until well coated. Transfer salad in a platter, top with pistachios and place orange and beet slices. Enjoy!