Οι δημοφιλέστερες συνταγές του 2018

Print Friendly, PDF & Email

Πόσο γρήγορα περνά ο χρόνος…Πότε ήταν πέρασε μια ολόκληρη χρονιά…Πλησιάζουμε στο τέλος του 2018 και σκέφτηκα, όπως συνηθίζω άλλωστε, να συγκεντρώσω σε μια ανάρτηση τις συνταγές που αγαπήσατε περισσότερο φέτος. Η δημοφιλέστερη πάντως είναι το ψωμί χωρίς αλεύρι! Το δοκιμάσατε, σας ενθουσίασε και το καθιερώσατε. Αλλά και τα κράκερ από ρεβύθι τα φτιάξατε πάρα πολλοί και όλοι μου τα εκθειάσατε. Στα αλμυρά ξεχωρίσατε μια παλιά συνταγή που ξαναφωτογράφισα και σας την ξαναπαρουσίασα: τα φουρνιστά ρεβύθια με τις μελιτζάνες! Μιλάμε για μεγάλο σουξέ!

Να περάσει ο καιρός, να γυρίσω σπίτι μου, να βρω τους ρυθμούς μου, να ξεκουραστώ και να συνέλθω σωματικά και ψυχολογικά…Βλέπετε τον τελευταίο καιρό οι ακτινοβολίες μου προκαλούν εξάντληση και έλλειψη ενεργητικότητας. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου…Εγώ που είμαι ένα υπερδραστήριο μαμούνι έχω καταντήσει μια βαριόλα που μέχρι να κουνήσει το ένα της πόδι βρωμάει το άλλο… Επιπλέον, όσο δυνατός και αισιόδοξος άνθρωπος και να είσαι, η καθημερινή παρουσία στο νοσοκομείο δεν είναι ό,τι καλύτερο…Τέλος πάντων δεν πρέπει να παραπονιέμαι και πρέπει να ευγνωμονώ τη μεγάλη μου τύχη που το ανακάλυψα σε τόσο αρχικό στάδιο. (όσοι με διαβάζετε για πρώτη φορά διαβάστε εδώ για την περιπέτειά μου) Εξάλλου έχω τον μικρό μου πρίγκηπά που δεν με αφήνει να με πάρει από κάτω…

Σας εύχομαι ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Την άλλη εβδομάδα το αγγελούδι μας γίνεται 3 και θα το γιορτάσουμε με σούπερ γλυκάκι! Φιλάκια πολλά και μην ξεχνάτε να νιώθετε ευγνωμοσύνη για όσα έχετε! Μουάτς!

Τριφτή μηλόπιτα

DSC_0561-2