Εμείς

Print Friendly
 1. Κορίτσια καλησπέρα!! Το site σας είναι εξαιρετικό και οι συνταγές σας πραγματικά λαχταριστές! Δεν είμαι χορτοφάγος, αλλά σκοπεύω σύντομα να περιορίσω τελείως το κρέας τουλάχιστον από τη διατροφή μου. Θα ήθελα να σας ρωτήσω ποια συσκευή χρησιμοποιείτε για το άλεμμα των τροφών σας καθώς και αν εχετε ένα «μέσο» κόστος ανά βδομάδα για την προμήθεια των υλικών; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ανυπομονώ για την επόμενη σας συνταγή! Με το καλό και το μωράκι και μ’έναν πόνο!

  • Καλώς το γλυκό κορίτσι! Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το υπέροχο σχόλιο! Χαιρόμαστε πραγματικά που σου αρέσουν οι συνταγούλες μας!Καλή επιτυχία στην αλλαγή των διατροφικών σου επιλογών! Ελπίζουμε να σε βοηθήσουμε με τις ιδέες μας!
   Όσο για τις ερωτήσεις: για το άλεσμα χρησιμοποιούμε ένα blender moulinex multi moulinette κ η Δημητρούλα Το multiquick 7 της braun.
   Για το κόστος μας βάζεις δύσκολα…Δεν έχουμε υπολογίσει. Η χορτοφαγία έχει ακριβά υλικά στη ζαχαροπλαστική, αλλά τα αγοράζεις μια φορά κ διαρκούν πολύ, στη δε μαγειρική τα όσπρια είναι φθηνά, π.χ. η κινόα είναι ακριβούτσικη. Ναι, αν αγοράσεις κρέας από γνωστή γερμανική αλυσίδα είναι πάμφθηνο, αλλά προτιμώ να φάω φακή με ρύζι κ να ξέρω ότι δίνω καλά καύσιμα στον οργανισμό μου. Είναι θέμα επιλογών…
   Μην διστάσεις να επικοινωνήσεις για οποιαδήποτε απορία! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα!
   Πολλά φιλάκια!